Reducér let dine udgifter til tv og internet

De fleste danskere betaler måned efter måned en regning til en tv-udbyder samt en udbyder af internet. Nogle gange har man den samme udbyder, men ofte vil det ligge hos to forskellige selskaber. Uanset hvad din situation er, så vil der højst sandsynligt være penge at spare på denne udgift. I dagens artikel kigger vi derfor nærmere på, hvordan man relativt let kan reducere sine udgifter til både tv og internet.

Sammenlign priser på udbydere

Når vi taler om tv pakker og bredbånd, så befinder vi os i en industri, der er meget konkurrencepræget. Der er mange virksomheder, som ønsker at få dig som kunde i deres butik, og derfor er det typisk lave priser, der bliver annonceret med. Ønsker du derfor at finde ud af, om din tv-pakke samt bredbånd er dyrere, end hvad det burde være, så kan du nemt sammenligne priser fra danske udbydere online. Mange danske forbrugere vælger at sammenligne priser med jævne mellemrum, da de derved hele tiden kan sikre sig, at der ikke bliver betalt mere end højest nødvendigt for tv-pakken samt bredbåndsforbindelsen. 

Mange har en forkert idé om, at det tager lang tid at sammenligne priser på udbydere. Denne påstand kan vi dog godt mane til jorden. Typisk tager det ikke mere end et par minutter, så har du et estimat over, hvad du vil kunne få samme produkt for andetsteds.

Skær ind til benet i din tv-pakke

Mange har i dag en tv-pakke, der er alt for stor, set i forhold til hvor meget tv, der bliver set i hjemmet. Mange vælger at streame serier og film frem for at se fjernsyn. Derfor kan der være god idé i at tjekke op på, om man rent faktisk får brugt alle sine kanaler, eller om man reelt set betaler i dyre domme for noget, man egentlig slet ikke bruger.

Det er i dag muligt selv at blande sine tv-kanaler. Det kan være en god idé for dig, der udelukkende ser sport eksempelvis. Her vil du have mulighed for at skære alle de kanaler fra, som du alligevel ikke ser. Skulle du dog få lyst til at se en given kanal, så vil du med få klik kunne udskifte en anden kanal frem for den kanal, du nu ønsker at se. Det vil ofte være en billigere løsning end den store tv-pakke, du måske sidder inde med i dag. 

Kan jeg helt undvære min tv-pakke?

Dette skal du naturligvis selv vurdere. En tv-pakke er ganske rigtigt ikke livsnødvendig, men det er alt andet lige rart at have adgang til noget underholdning, når man kommer hjem fra arbejde eller ønsker at hygge sig lidt ekstra en lørdag aften. Der findes dog også andre former for underholdning end at se tv. Du kan også vælge at streame via tjenester som Viaplay, Netflix og HBO. Her betaler du typisk omkring 100 kr. pr. måned for at have adgang til en verden af film og serier. I nogle tilfælde vil der også være mulighed for at streame live sport – bl.a. fodbold og golf, som tiltrækker rigtig mange seere verden over.